woensdag 21 april 2010

Tv-Meubel van Teakhout

Een teak-houten TV-meubel is een kwestie van smaak. Je bent een teakhouter of niet! Als teakhout je smaak is kan je hieronder lezen over de voordelen van een teakhouten TV-meubel:
Vooruit dan maar, eerst de achtergrond informatie over teak-hout, voor we naar het teak houten TV-meubel gaan.

Teakhout splintert niet of nauwelijks.

Teakhout weegt gemiddeld 650 kg/m³ en heeft van nature een hoog oliegehalte waardoor het wat vettig aanvoelt. Dit maakt dat teakhout duurzaam en bestand tegen verrotting Hierdoor kan teakhout extreme weersomstandigheden weerstaan, niet alleen als boom ook als tv-meubel!

Deze twee redenen in combinatie met het prachtige(subjectief) uiterlijk van deze houtsoort, maakt dat teak zeer geschikt is om er meubilair mee te maken. Onthou dat je ook je tv-meubel ziet als je TV-kijkt!

Teakhouten meubels zijn ook geschikt voor buiten, alleen uw TV waarschijnlijk niet!

Dus geen slechte keus om een teakhouten TV-meubel aan te schaffen!

Je kunt je teakhouten TV-meubel behandelen met beits, lak, olie of wax, allen met hun eigen effecten en eigenschappen!
Hier nog wat over het onderhoud van teakhout! Als je TV-meubel onbehandeld laat bestaat de kans dat er vlekken in het hout trekken. Indien zo snel met een vochtige doek van je TV-meubel halen, langer wachten betekend een herkansing met groene zeep en soda. Je kunt daarna nog overwegen je TV-meubel te schuren, maar dit lukt meestal niet tussen 2 reclameblokken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten