dinsdag 13 april 2010

TV-Meubel van Eiken hout

Veel mensen vinden een eiken houten TV-Meubel een aparte uitstraling hebben. Eiken hout staat chique (vinden veel mensen). Zeker als je veel andere eiken houten meubels hebt, past hier een TV-meubel bij!

Meteen een eerste tip over eiken: Door eiken hout te behandelen met ammonia kleurt het iets donkerder en krijgt het de klassieke uitstraling!
Let op dit geld niet voor je TV die gaat niet ouder en donkerder kleuren van ammonia, tenzij u een hele oude tv heeft met eiken kast! 

Er zijn talloze eiken meubels gemaakt, dus iedereen kan zich wel een eiken meubel voor de geest halen! Eiken hout is goed te bewerken en is ook nog eens sterk, hierdoor is het een ideale houtsoort voor een TV-meubel.Een eikenhouten TV-meubel komt van een loofboom.

Als je een echt eikenhouten TV-meubel wilt kopen, moet je wel opletten dat het TV-meubel echt gemaakt is van echt eiken-hout en niet van ander hout wat er op lijkt! Maar ach als je het TV-meubel mooi vind, wat dan nog! Voor echt eiken hout betaal je natuurlijk wel!
tvmeubel eiken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten