dinsdag 11 mei 2010

Tv-Meubel tweedehands

Tweedehands TV-meubel vind je het makkelijkst op het internet. Kijk op Marktplaats of speurders en zie de ruime keuze TV-meubels.

Voor de mensen die een gratis meubel of nieuw tv-meubel willen kunnen hier kijken.
Wil je een gratis TV-meubel lees dan dit stuk! Nieuw TV-meubel? Stop meteen en klik

  • Als je een oud en lelijk tv-meubel knap hem dan op! Met verf en een paar schroefen kom je vaak ver! Let op je moet wel handig zijn, als je tv-meubel instort, ben je vaak ook je tv kwijt!Handig als je net werkloos bent geworden en toch een goedkoop tv-meubel wilt hebben! Gebruik je tijd om op die manier voor jezelf geld te verdienen!
  • Op Marktplaats staan heel veel tv-meubels. Iedereen begint zijn zoektocht naar een tv-meubel boven aan de lijst. Veel mensen die net hun tv-meubel in de verkoop zetten, hebben nog de illusie dat ze veel geld voor hun tweedehands tv-meubel gaan krijgen. Na een maand is dit minder! Zoek dus in de oude advertenties en breng een laag bod uit! Veel mensen zijn hun tv-meubel liever kwijt, dan dat ze er geld voor vangen!
  • Deze tip geld alleen als je veel tijd hebt! Ook hier weer, onderhandelen. De ene advertentie met een tv-meubel is de andere niet! Sommige verkopers zijn volhardend, andere toegevelijk. Wil iemand niet met de prijs voor zijn tv-meubel naar beneden, volgende advertentie! Marktwerking in je voordeel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten