dinsdag 1 juni 2010

Stereo meubel of TV-Meubel, demonteren

Stereomeubel of tv-meubel uit elkaar halen

Een tweedehands stereo meubel of een tweedehands tv-meubel, moet je vaak uit elkaar halen, als je zo een meubel koopt! Dit geld ook voor showroom meubels uiteraard!
Als je geluk hebt, past het meubel in je auto en hoef je niets te slopen, stop dan met lezen en ga Gratis klaverjassen! Je hebt dan toch tijd over!

De vorige eigenaar heeft dan al van zijn tv-meubel genoten en deze heeft hem dus al in elkaar gezet! Afhankelijk van de grote van je auto of je fiets past jouw nieuwe stereomeubel er wel of niet in haha, ow nee deze mensen waren al afgehaakt . Dus een busje huren, das veel geld haha, stationcar lenen, twee kinderzitjes en wat speelgoed opruimen haha. Om een lang verhaal kort te maken je moet je stereomeubel demontereren (en later thuis weer monteren).
  • Tip 1,  Geen nieuw stereomeubel? Te arm ofzo? Kies een leukeparticulier en ga samen met het stereo of tv-meubel aan de gang, koffie drinken, afscheid nemen enz. Hoef je niet meer naar de efteling!
  • Tip 2. Als je een stereomeubel of wat voor meubel dan ook uit elkaar haalt, en je stereomeubel weer in elkaar zet, wordt je meubel zwakker. Afhankelijk van de kwaliteit kan je dit vaker doen.
  • Tip 3. De boterhamzakjes tip! Doe alle schroefjes, boutjes en duveltjes van je stereomeubel in een zakje, zodat je deze niet kwijt raakt.
  • Tip 4. Het is handig goed te kijken hoe het stereomeubel in elkaar zat of dit op te schrijven. Ben je vrouw of niet ruimtelijk ingesteld vrouw (geintje, jullie hebben meer smaak en stijl!) dan kan je een schets maken. Bij Ikea gekocht?, download dan gewoon de handleiding van de Ikea site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten